Η Σοφία Μαργαρίτη έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο Love it μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η παίκτρια που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω τραυματισμού μίλησε για τη σχέση με τους συμπαίκτες της, ενώ έβαλε στο στόχαστρο Τριαντάφυλλο, Γιώργο Κοψιδά και Τζέιμς Καφετζή.

«Είχαμε πολλούς τεμπέληδες στην ομάδα μας. Ο Τριαντάφυλλος σίγουρα δεν ήθελε πολλά-πολλά. Και ο Κοψιδάς. Ο Τριαντάφυλλος δεν προσέφερε τίποτα στην καλύβα. Όσο για τις νίκες; Υπήρχε ένα διάστημα που τα πήγαινε καλά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο. Του αρέσει να ανακατεύει, να “μαγειρεύει” τα πράγματα. Έχει στρατηγική και έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά.

Του δίνει γραμμή τι θέλει να κάνει. Ο Κοψιδάς δεν ήθελε να φαίνεται μπροστά. Είχε το στρατιωτάκι του και ο Τριαντάφυλλος τον ακολουθούσε. Γι’ αυτό και όσες φορές τον είχε προσβάλλει, ο Τριαντάφυλλος δεν απαντούσε καν. Του μιλούσε άσχημα και υποτιμητικά και είχε σκύψει το κεφάλι ο Ντάφι, δεν έλεγε τίποτα» είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Όσο για τον Τζέιμς, δήλωσε: «Έχει αντίπαλο τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει τώρα ο καινούριος Τζέιμς. Ο Σάκης είναι πιο ντόμπρος, ο Τζέιμς δεν είναι τόσο γνήσιος, όσο νόμιζα. Ο Νίκος Μπάρτζης χαλάει μερικές φορές την εικόνα του Τζέιμς και εκείνος προσπαθεί να το προλάβει, αλλά δεν μπορεί πάντα. Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων και τώρα θα έχει θέμα γιατί δεν θα φτάσει».

protothema.gr