Η Ένωση Υπαλλήλων των Φυλακών Τρικάλων συμμετέχει στις επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας  που κήρυξε η Ο.Σ.Υ.Ε. για τις: Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, Παρασκευή  26 Φεβρουαρίου, Τετάρτη 3 Μαρτίου, Πέμπτη 4 Μαρτίου, Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρες από 08:00 π.μ. έως 11:00π.μ. και από 15:00μ.μ. έως 18:00μ.μ.

Κατά την διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν: επισκεπτήρια συγγενών, επισκεπτήρια συνηγόρων, παραλαβές και μεταγωγές Κρατουμένων.

Αποφυλακίσεις, μεταγωγές κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησης τους, δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωση 18μήνου, τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών θα γίνονται κανονικά.

Επίσης θα επιτρέπεται οποιαδήποτε ώρα η είσοδος του ΕΟΔΥ ή άλλων μονάδων υγείας σε όλα τα καταστήματα κράτησης και το Ίδρυμα Αγωγής προκειμένου να προβούν σε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται σε περιπτώσεις COVID 19.

Για τους λόγους αυτούς ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας το σύνολο του προσωπικού.

Η Ομοσπονδία  και σύσσωμα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία διεκδικούν:

1.      Εμβολιασμούς Προσωπικού και Κρατουμένων

2.      Άμεσο διορισμό των επιτυχόντων του διαγωνισμού 6Κ/2018

3.      Πρόσβαση στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της Χώρας

4.      Αποζημίωση της απλήρωτης και οφειλόμενης υπερεργασία μας