Καθώς έχει γίνει ήδη γνωστό το αρνητικό ρεκόρ των κρουσμάτων που πρόκειται να καταγραφεί σήμερα 1 Νοεμβρίου στην Ελλάδα, με πάνω από 5.000 κρούσματα, αναμενόμενος είναι ο μεγάλος αριθμός μολύνσεων ανά περιφέρεια στην χώρα. 

Έτσι, στην Π.Ε. Τρικάλων, λίγο πριν την δημοσιοποίηση των επίσημων στοιχείων του ΕΟΔΥ, τα θετικά δείγματα που εντοπίστηκαν κατά την σημερινή ημέρα στις δωρεάν δειγματοληψίες, μας προϊδεάζουν για τον τελικό αριθμό των κρουσμάτων. 

60 θετικά δείγματα στην πόλη των Τρικάλων και 6 συνολικά στην Καλαμπάκα και τον Άγιο Βησσαρίωνα της Πύλης, με τον υψηλό αριθμό να είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί στην περιοχή. 

Συγκεκριμένα: 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Πραγματοποιήθηκαν 695 Rapid Test και καταγράφηκαν 37 θετικά. Πρόκειται για 18 γυναίκες και 19 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 35 έτη. 

 

ΣΤΟ Ε ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  

Πραγματοποιήθηκαν 434 Rapid Test και καταγράφηκαν 23 θετικά. Πρόκειται για 13 γυναίκες και 10 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 36 έτη. 

 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΥΛΗΣ  

Πραγματοποιήθηκαν 39 Rapid Test και καταγράφηκαν 2 θετικά. Πρόκειται για 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη. 

  

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ  

Πραγματοποιήθηκαν 213 Rapid Test και καταγράφηκαν 4 θετικά. Πρόκειται για 2 γυναίκες και 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 26 έτη. 

trikalaenimerosi.gr