Επί σειράν 14 ετών η  Eurobank βραβεύει τους μαθητές που αριστεύουν και εισέρχονται με υψηλή βαθμολογία σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Συγχρόνως δίνει τιμητική πλακέτα στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε ο αριστούχος που πρώτευσε στον νομό. Εφέτος η βράβευση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο.
Από το 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» αποφοίτησε η αριστούχος που πρώτευσε στον νομό Τρικάλων και είναι η Αικατερίνη Γκότσιου που εισήχθη πρώτη στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Ψυχολόγων.
Στα 14 έτη κατά τα οποία η  Eurobank βραβεύει τους μαθητές και τα σχολεία, το 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» βραβεύεται για έβδομη φορά  και είναι στην πρώτη θέση τόσο στον Νομό Τρικάλων όσο και στην Θεσσαλία.
Στην Νέα Ιωνία,για το  3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ», μετέβησαν για να παραλάβουν την τιμητική πλακέτα ο Διευθυντής κ.Ευάγγελος Αργυρόπουλος και οι Υποδιευθυντές κ. Νικόλαος Μπραζιτίκος και ο κ. Μιχαήλ Χατζηδάκης.
Την εκδήλωση παρουσίασε για λογαριασμό της τράπεζας η διευθύντρια τομέα καταστημάτων Βορείου Ελλάδος κα Κωνσταντία Παπαποστόλου.