Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙΟΥ Ν. Τρικάλων 2019 το οποίο διοργανώθηκε από τη Σκακιστική  Κίνηση Τρικάλων και έλαβε χώρα στο 4ο ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» την Κυριακή 20 Οκτωβρίου του 2019.

Η όλη διοργάνωση ξεκίνησε με την  επιβεβαίωση των εγγραφών των συμμετεχόντων μαθητών/τριων.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν μαθητές του νομού Τρικάλων.

Οι αγώνες που ακολούθησαν πραγματοποιήθηκαν σε 5 γύρους για κάθε κατηγορία χωριστά. Ο χρόνος σκέψης ήταν 10 λεπτα+5 δευτ/κινηση, για κάθε μαθητή για την ολοκλήρωση της παρτίδας.

Ο πρωταθλητής κάθε κατηγορίας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής του Νομού Τρικάλων για το 2019 και του απονεμήθηκε κύπελλο. Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά, μετάλλιο πήραν το 1ο, 2ο και 3ο αγόρι, καθώς επίσης και το 1ο, 2ο και 3ο κορίτσι.

Στην τελετή έναρξης  των αγώνων παρευρέθησαν εκπροσωπώντας τον Δήμο Τρικκαίων η κα. Έφη Λεβέντη και η κα. Βασιλένα Μητσιάδη, δείχνοντας την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια  της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων.

Την όλη διοργάνωση στήριξαν μέλη και φίλοι του σκακιού εθελοντικά και αγόγγυστα ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέρονταν δωρεάν προιόντα ,από τον χορηγό της διοργάνωσης  «ΟΛΥΜΠΟΣ».

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και ιδιαίτερα τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους να παίξουν σκάκι . 

Προσκαλεί δε, όσους αγαπούν το παιχνίδι να έρθουν κοντά στο σύλλογό μας και να συνδράμουν σε νέες σκακιστικές δράσεις.

Το www.skakitrikalon.blogspot.comπαρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεται ο καθένας για να ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το πνευματικό αυτό παιχνίδι-άθλημα.