Το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Συνεχίζει να λειτουργεί σε έναν δικό της κόσμο, αδυνατώντας να κατανοήσει ότι οι Έλληνες είναι απέναντί της.
Ως “ευεργέτης” ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάστηκε χθες, άκουσον άκουσον σε διάγγελμα, για να δημιουργήσει μια ακόμη υποκριτική ιστορία. Ότι τελικά μπορεί να δώσει τη 13η σύνταξη!
Αυτό είναι ΨΕΜΑ.
Οι καθαρές παροχές για την  αύξηση μισθών και συντάξεων προϋποθέτουν την ανάπτυξη. Μόνο με την ανάπτυξη θα υπάρχει μονιμότητα στις αυξήσεις. Αντί αυτού όμως, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε τον καιροσκοπισμό και την υποκρισία και τα ψέμματα και τις φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η ανάπτυξη, η καλυτέρευση της ζωής μας δηλαδή, δε συνδέεται σε καμία περίπτωση με το πλεόνασμα των φορολογικών εσόδων.
Από αυτά τα χρήματα, θα έρθει η ελεημοσύνη που εξαγγέλθηκε χθες. Χρήματα, τα οποία εξ αρχής άνηκαν στον ελληνικό λαό και έγιναν αντικείμενο αρπαγής. Δεν έρχονται από την ανάπτυξη οι εξαγγελίες, η οποία ακόμη να συμβεί στον τόπο, αλλά επειδή τελικά πήραν πολλά οι κύριοι της κυβέρνησης από τον ελληνικό λαό. Έχουν στα χέρια τους τα χρήματα των πολιτών, τα οποία για κάποιο λόγο τα μεταφράζουν σε ένα είδος ανάπτυξης και βρίσκουν την ευκαιρία να τα ξαναμοιράσουν.
Τι είναι όλο αυτό; Ο φαύλος κύκλος της φτώχιας. Παίρνω πολλά, δίνω λίγα. Και μάλιστα το παρουσιάζω και ως λειτούργημα.
ΔΕΝ αποτελεί αυτό λύση. Αν ήταν όλο αυτό μια καθαρή λύση, μια γενναία κίνηση, δε θα χρειαζόταν διάγγελμα και επικοινωνιακό πανηγύρι. Θα μιλούσαν οι πράξεις μόνες τους. Τώρα, μας τα εξηγεί -με τον δικό του τρόπο- όλα ο κ. Τσίπρας. Αλλά η αλήθεια πλέον είναι φανερή.
Αντί να προβεί η κυβέρνηση στις απαραίτητες δομές, ώστε δίκαια να βοηθήσει τόσο τον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα, προκρίνει σοβιετικές λογικές απέραντου κρατισμού, ελέγχου και ασφυξίας. ΕΞΑΙΤΙΑΣ εμμονών. Στο τέλος έχουμε και την ευκαιριακή ελεημοσύνη.
Ο τόπος χρειάζεται άλλο σχεδιασμό, άλλους πρωταγωνιστές.
ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ ΤΡΙΚΑΛΩΝ