H Όλγα Μπαλαούρα, Τρικαλινής καταγωγής, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, υπήρξε για μια πενταετία ιδιαιτέρα γραμματέας της Σούλας Μερεντίτη όταν η τελευταία ήταν βουλευτής.

Η ίδια, εδώ και χρόνια, είναι η σύντροφος του αρθρογράφου των ΝΕΩΝ και σχολιαστή του Σκάι Γιώργου Παπαχρήστου και αποτελεί τον προφανή λόγο για την παρουσία του δημοσιογράφου μαζί της, στα Τρίκαλα, τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα ο τελευταίος έκανε και το τραπέζι σε πολυμελή παρέα, το βράδυ της Παρασκευής στο «Χάνι», μια σύναξη που πυροδότησε φήμες ότι η πρώην γραμματέας της Σούλας ενδεχομένως να είναι στο νέο ψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ στα Τρίκαλα.

Η Όλγα Μπαλαούρα είναι μέλος του ΚΙΔΗΣΟ και παρά το γεγονός ότι είναι νηπιαγωγός, πήρε και θέση διοικητή νοσοκομείου, αναλαμβάνοντας στα χρόνια του Γιώργου Παπανδρέου το Αγία Όλγα.

Αν λοιπόν κατέβει η Όλγα στα Τρίκαλα τι θα γίνει με τις ενδεχόμενες υποψηφιότητες της Χρύσας Ντιντή ή της Λώρεν Κασσοπούλου, αναρωτήθηκαν οι γνωστοί παροικούντες την τοπική πράσινη πιάτσα. Μα όλες οι καλές χωράνε, είναι η απάντηση! Το ΠαΣοΚ δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τις γυναίκες…

Κ.Τ.

*Στην φωτογραφία το ζευγάρι με τον δημοτικό σύμβουλου Τάσο Κατσιάνη, μαιτρ των γνωριμιών και των δημοσίων σχέσεων.