Σε μία ακόμη περιοδεία του ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου επέλεξε να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους της αγροτιάς και του μόχθου.

Ανθρώπους με τους οποίους τόσα χρόνια συνεργάζεται, αναγνωρίζει τους αγώνες τους για μία καλύτερη ζωή στις οικογένειές τους και συμπορεύεται μαζί τους στην καθημερινή μάχη που δίνουν.

Το απόγευμα της Κυριακής επισκέφτηκε τα χωριά Πατουλιά, Φανερωμένη, Νομή, Ταξιάρχες και Μεγαλοχώρι, επιβεβαιώνοντας το μήνυμα νίκης που στέλνουν όλα τα χωριά του κάμπου στoν υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

Οι άνθρωποι της υπαίθρου αναγνωρίζουν το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος δεν βρέθηκε ξαφνικά και προεκλογικά δίπλα τους, αλλά είναι εκεί εδώ και αρκετά χρόνια, γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματά τους.

Άλλωστε, και η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για την βελτίωση της θέσης των αγροτών την επόμενη μέρα.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει και η πρόσφατη παρέμβαση του υποψήφιου βουλευτή για τον αγροτικό κόσμο, που αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της βαθιάς γνώσης των θεμάτων που τους απασχολούν.