Μνήμες από το παρελθόν ανασύρει σε ανάρτησή του στο facebook o δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όταν το Rally Acropolis περνούσε μέσα από τα Τρίκαλα, στις αρχές της δεκαετίας του '80.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

"Το Rally Acropolis επέστρεψε στην Ελλάδα και το χαρήκαμε όλοι.
Και αναπόφευκτα μου ήρθαν μνήμες από την εποχή που περνούσε μέσα από τα Τρίκαλα, μπροστά από το πατρικό μου στην Καποδιστρίου.

Εμείς κρεμασμένοι στο μπαλκόνι να δούμε Άρι Βάτανεν, Μάρκου Άλεν και Μισέλ Μουτόν, ενώ η γιαγιά Τσιβούλα δίπλα να καθαρίζει φασολάκια!
Έχω την εντύπωση πως και την πρώτη κοπάνα από το Δημοτικό, την έκανα για να δω το Ακρόπολις, που περνούσε μπροστά και το σχολείο.

Προφανώς δεν υπήρχε "ειδική" μέσα στην πόλη όπως χθες στο Σύνταγμα, αλλά σχεδόν όλοι οι οδηγοί έριχναν μπαντιλίκια ξεσηκώνοντας τον κόσμο.
Τοπ σημείο η πλατεία Δεσποτικού, απ' όπου και οι φωτογραφίες του Χρήστος Μπραζιτίκος, δίπλα στον Jimmy που μόλις είχε ανοίξει και στο γωνιακό τοστάδικο!

Οι δε φωτογραφίες στην "ειδική" των Μετεώρων αποτελούν ακόμη και σήμερα κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ωραίες εποχές!"

Δείτε την ανάρτηση: