Αμάραντος – Τα αστέρια φτάνουν μετά από πρόσκληση στη χώρα των Ονείρων, όπου ζούνε αρμονικά ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ ,ο Σοφός Καπετάνιος, νεράιδες, Ινδιάνοι και χαμένα παιδιά, έχοντας για δύναμή τους χαρούμενες-θετικές σκέψεις. Γύρω από ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο είναι θαμμένο πριν από πολλά χρόνια ένα σεντούκι με ένα πολύτιμο θησαυρό. Ο κάπτεν Χουκ, αιώνιος ανταγωνιστής του Πήτερ Παν, αποφασίζει να βρει και να κλέψει το θησαυρό. Ο θησαυρός αυτός είναι ιδιαίτερος διότι έχει μία παράξενη ιδιότητα ……ανάλογα με το ποιος τον έχει στην κατοχή του μπορεί να δημιουργεί ευχάριστα  ή δυσάρεστα συναισθήματα ή καταστάσεις. Ο Κάπτεν Χουκ θέλει ανακαλύπτοντάς τον να γίνει ο κυβερνήτης της Χώρας των Ονείρων. Έτσι ξεκινάει το ταξίδι του από την Άσχημη Χώρα , όπου κατοικεί , με σκοπό να κατακτήσει το θησαυρό. Το ταξίδι του για τη Χώρα των Ονείρων διαρκεί 4 ημέρες. Η Τίνκερμπελ μαθαίνει από μια φίλη της πεταλούδα τα νέα . Άρα πρέπει ο Πήτερ Παν να βρει το θησαυρό πριν τον κάπτεν Χουκ. Ο Πήτερ Παν ζητάει τη γνώμη ζητάει τη γνώμη του φίλου του Σοφού Καπετάνιου, ο οποίος τον συμβουλεύει να καλέσει τα αστέρια ,που πάντα πρόθυμα βοηθούν όποιον έχει ανάγκη, για να τον βοηθήσουν να βρει τον χαμένο θησαυρό πριν από τον  κάπτεν Χουκ και να σώσουν τη Χώρα των Ονείρων.
Τα αστέρια μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για να μη γίνουν αντιληπτά από τον κάπτεν Χουκ και μέσα από μια σειρά περιπέτειες βρήκαν τον κρυμμένο θησαυρό πριν από εκείνον, γλιτώνοντας τη Χώρα των Ονείρων από τα μεγάλα σχέδιά του για κυριαρχία.
Μια κατασκήνωση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους και φυσικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων που στήριξαν και πίστεψαν αυτή την προσπάθεια.


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει πάρα πολύ, , την ΤΥΡΑΣ Α.Ε, την κ. Ζωή Λιούτα από το κατάστημα «CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ», το Κρεοπωλείο Βασίλη ΚΑΛΛΙΑΓΡΑ, την Αρτοποιία ΚΩΤΟΥΖΑ, το Εργοστάσιο ΤΡΙΚΚΗ, τους ΑΦ. ΛΑΝΑΡΑ Α.Ε.Β.Ε, το αρτοποιείο ΔΕΡΜΙΣΗ, την υπεραγορά κρεάτων Αφοί ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ, το εμπόριο φρούτων Αφοί ΤΣΙΚΡΙΚΑ, πουλερικά ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ, το ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΖΩΝΗ, την εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΦΑΡΜ και ΣΙΑ, το αρτοποιείο ΓΑΔΕΤΣΑΚΗ, την TROFIKA A.E,το αρτοποιείο ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,.  που ήταν οι χορηγοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην οικογένεια Φίκα για την απίστευτη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις Mountain Camp. Αλλα πάνω από όλα τους γονείς των μικρών μας φίλων που μας εμπιστεύονται τα Αστέρια τους όλη την χρονιά αλλά και στην κατασκήνωση.
Πραγματικά χωρίς την υποστήριξη όλων τους αυτό το μαγικό ταξίδι δεν θα ήταν τόσο υπέροχο.
Καλό καλοκαίρι!