Με Εθνική υπερηφάνεια και την παρουσία χιλιάδων κατοίκων των Τρικάλων ολοκληρώθηκε η παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνικής Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η παρέλαση έγινε παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, τοπικών και πολιτικών Αρχών, καθώς και του Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ Χρυσοστόμου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρέλασαν με υπερηφάνεια τιμώντας τους προγόνους, που έχασαν την ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον για το έθνος, ενώ συγκίνηση σκόρπισαν με την θέλησή τους για ζωή οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι των Τρικάλων απέσπασαν το χειροκρότημα για την προσπάθεια που κάνουν να τηρήσουν ήθη και έθιμα της πατρίδας.

Oι σπουδαστές της ΣΜΥ που και φέτος εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους, τίμησαν την ημέρα και τους πεσόντες αγωνιστές, που αμύνθηκαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία.

Νωρίτερα, το πρωί έγινε η έπαρση της Ελληνικής σημαίας στην κεντρική πλατεία με τις καμπάνες να σημαίνουν χαρμόσυνα και στη συνέχεια ακολούθησε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της ΣΜΥ.

tv10.gr