Ολοκληρώθηκε με επιτυχία , για δεύτερη συνεχή χρονιά, η διήμερη έκθεση βιβλίου των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» που διοργανώσαν οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο γνώριμο χώρο της “Σουίτα” art café» , και είχε σκοπό να προάγει  το καλό βιβλίο, που ιδιαίτερα  την περίοδο των γιορτών  είναι απαραίτητο για την προσωπική μόρφωση  και καλλιέργεια  , αλλά και για χαλάρωση, ενώ αποτελεί επίσης και το καλύτερο δώρο για αγαπημένα πρόσωπα .
Στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση του λευκώματος που έχει εκδώσει  η  Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ με τίτλο «Στιγμές από την Ιστορία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στη Θεσσαλία».
Η παρουσίαση της συγκεκριμένης έκδοσης, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, επιλέχτηκε να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έκθεσης βιβλίου, ώστε να τονιστεί η συνεχής προσπάθεια του ΚΚΕ να φτάσει η εκδοτική του δραστηριότητα σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους και νέους, γιατί το καλό  βιβλίο πρέπει να μπει σε κάθε σπίτι. Γιατί το ΚΚΕ απευθύνετε  θαρρετά  σε όλους και λέει : Αγοράστε, διαδώστε το καλό, βιβλίο. Και το καλό βιβλίο δεν είναι άλλο από το επαναστατικό βιβλίο, ως φορέα του πραγματικά νέου, του ριζοσπαστικού.

Φέτος συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την τρίχρονη εποποιία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στη χώρα μας. Το λεύκωμα «Στιγμές από την Ιστορία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στη Θεσσαλία». εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει το ΚΚΕ με τις Οργανώσεις, τους φίλους του, να επικοινωνήσει την ιστορία του και τα διδάγματά της με όσο το δυνατό περισσότερους εργατοϋπάλληλους, νέους και νέες, φτωχούς αγρότες και επαγγελματίες, γυναίκες του λαού μας.
Η συγκεκριμένη έκδοση είναι μια προσπάθεια καταγραφής "στιγμών" - όπως λέμε και στον τίτλο της -  της διαδρομής του ΔΣΕ στην περιοχή μας.  Η πρωτοτυπία της  οφείλεται στο ότι ένα μεγάλο της μέρος φτιάχτηκε με τη συλλογή υλικού από το Αρχείο του ΚΚΕ, υλικό ανέκδοτο ως τα σήμερα για την περιοχή μας. Τμήμα αυτού του υλικού που συγκεντρώσαμε περιέχεται είτε με τη μορφή εικόνας, είτε στα κείμενα, είτε θα αξιοποιηθεί σε επόμενο διάστημα.