Μία εγκάρδια συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο είχε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Σεβασμιότατου, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ρόλου της εκκλησίας, αλλά και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, με τον υποψήφιο βουλευτή να εξαίρει το κοινωνικό και πολυποίκιλο έργο της εκκλησίας, δηλώνοντας πως στην εποχή που διανύουμε αποτελεί φάρο ελπίδας για όλο τον κόσμο.

Συζήτηση έγινε και για τα οικονομικά της εκκλησίας, τα οποία στα χρόνια της κρίσης επιδεινώθηκαν, με τον υποψήφιο βουλευτή να τονίζει πως είναι μέγιστη ανάγκη να υπάρξει στήριξη, ώστε να συνεχίσει να επιτελεί στο ακέραιο το κοινωνικό της έργο, όπως πράττει, παρά τις δυσκολίες, έως σήμερα.

Επισήμανε τον ιδιαίτερο ζήλο που έχει επιδείξει ο Μητροπολίτης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, δηλώνοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό του στην άοκνη και πολυεπίπεδη προσπάθειά του.

Ο Σεβασμιότατος από την πλευρά του ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα του υποψήφιου βουλευτή και τον ευχαρίστησε για τα ιδιαίτερα θερμά του λόγια.