Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. ΑΛΕΞΙΟΣ το Σάββατο προ της Πεντηκοστής (Ψυχοσάββατο) θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.
Την Κυριακή της Πεντηκοστής θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Την Δευτέρα το πρωί, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή της Πεντηκοστής θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Αγίας Τριάδος χωρίου Άγιος Βησσαρίων (Δούσικο).
Την Κυριακή το απόγευμα και την Δευτέρα το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Λευκάδα όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης, Πολιούχου και κραταιάς Προστάτου της νήσου και απανταχού των Λευκαδίων.
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος. Την Δευτέρα το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρα την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Γκούρας. Την Δευτέρα το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος χωρίου Άγιος Βησσαρίων (Δούσικο).