Με κέφι και χορό, με τραγούδι και χαρά, τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων και οι φίλοι τους, πραγματοποίησαν τον ετήσιο χορό τους.

Την Τσικνοπέμπτη του 2020, όπως κάθε χρόνο εξάλλου, ο Δήμος Τρικκαίων είχε φροντίσει να οργανώσει την εκδήλωση για τους συμπολίτες – μέλη των ΚΑΠΗ.

Στο κέντρο «Πύλης Μέγαρο», με λεωφορεία που αναχωρούσαν από τα ΚΑΠΗ, τα χορευτικά των ΚΑΠΗ έδωσαν τον τόνο, δημιουργώντας φιλικό και ευχάριστο κλίμα.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Τρικκαίων απηύθυνε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, αναφερόμενη στη συνεχή προσπάθεια του Δήμου για τους συμπολίτες της επονομαζόμενης «τρίτης ηλικίας», που όμως παραμένουν ακμαίοι και ενεργοί, χωρίς η ηλικία να παίζει κάποιον ρόλο.

Κάτι που αποδείχθηκε από την όμορφη βραδιά που ακολούθησε. Υπήρχε, επίσης, πλούσια λαχειοφόρος.

Παραβρέθηκαν, ακόμη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αλεστά (εντεταλμένη δημοσίων σχέσεων και τ. αντιδήμαρχος) και Λάππας (εντεταλμένος για τον εθελοντισμό και τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου),ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ντ. Μπάρδας, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Δημ. Νάτσινα, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας κ. Μπέλλος.