Καλός θα είναι ο καιρός για μία ακόμη ημέρα στα Τρίκαλα.

Η Παρασκευή 14 Μαίου προβλέπεται με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις στον ουρανό, από αργά το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ. 

Η θερμοκρασία, που θα σημειώσει μια μικρή πτώση, θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, με το θερμόμετρο να ξεκινά νωρίς το πρωί από τους 12 βαθμούς Κελσίου για να φτάσει το μεσημέρι στους 24 βαθμούς. 

Τέλος, οι νοτιοδυτικοί άνεμοι και σήμερα από το μεσημέρι μέχρι νωρίς το βράδυ θα ενισχυθούν, με την έντασή τους να φτάνει μέχρι και τα 4 μποφόρ. 

Γενική πρόγνωση 

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ από τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 25 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Θοδωρής Κολυδάς, news247.gr