Για μία ημέρα ακόμη άστατος προβλέπεται ο καιρός στην περιοχή των Τρικάλων. 

Η Κυριακή 20 Ιουνίου αναμένεται με πολύ καλό καιρό, με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, που ενδεχομένως τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν, δίνοντας βροχές. 

Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ νωρίς το βράδυ η αίσθηση της ζέστης θα είναι εντονότερη λόγω της άπνοιας. 

Γενική πρόγνωση - Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα 

Την Κυριακή στη κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 29 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Θοδωρής Κολυδάς, news247.gr