Λίγο ο κορωναϊός που άλλαξε τα πάντα στην ζωή μας και στο μυαλό μας, λίγο ο κακός μας ο καιρός που μας τα έκανε όλα μούσκεμα και ψυχρά, ξεχάσαμε πως σαν προχθές 26 Μαΐου έναν χρόνο πριν είχαμε εκλογές και μάλιστα για την ακρίβεια τριπλές. Δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές. Οι νικητές, όμως, δεν το ξέχασαν κι ας είναι καλά τα social media για να μας το θυμίσουν. 

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, λοιπόν, Δημήτρης Παπαστεργίου, άριστος γνώστης και χρήστης των νέων τεχνολογιών, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε μια ωραία φωτογραφία, στην οποία είναι μαζί με συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους της ομάδας του, για να μας φέρει στο μυαλό στις 10:28 ακριβώς πως έναν χρόνο πριν την ίδια ώρα κυριαρχούσαν η αγωνία αλλά και η ικανοποίηση για την ξεκάθαρη, τελικώς, νίκη από την πρώτη Κυριακή, όπως αναφέρει. Και, βεβαίως, για να ευχαριστήσει τον κόσμο των Τρικάλων για την αγάπη και την στήριξη. 

Με τον ίδιο τρόπο, μέσω facebook και ο δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, αναφέρθηκε στην επέτειο της νίκης του. Έτσι λοιπόν, με μια φωτογραφία, όχι όμως από τα παλιά, της προχθεσινής Τρίτης στην οποία βρίσκεται μαζί με συμβούλους του σε εξωτερικό χώρο ενός καφέ προφανώς της Πύλης, αναφέρεται στην μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή που έδωσαν οι δημότες του Δήμου Πύλης στην παράταξή του έναν χρόνο πριν, υποσχόμενος την συνέχιση των δράσεων και των έργων ανάπτυξης. 

Για την ακρίβεια, η επέτειος της νίκης για τον Κώστα Μαράβα έχει διπλό χαρακτήρα, όπως εξηγεί σε σχετικό δελτίο τύπου που εστάλη στα ΜΜΕ, καθώς η συνάντηση σε εξωτερικό χώρο σηματοδοτεί την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19, ο οποίος αντιμετωπίστηκε από την δημοτική αρχή με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να επηρεάσει καθόλου το έργο της. 

Όπως τονίζει με τον δικό του μοναδικό και αμίμητο τρόπο, "ούτε ο κορωνοϊός δεν μας σταμάτησε. Με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου η Κυβέρνηση, με Συνεδριάσεις «δια περιφοράς» εμείς". 

Είναι sui generis ο Κώστας ο Μαράβας. 

 

trikalaenimerosi.gr