Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και συμμετεχόντων του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου π. Ιγνατίου Πούτου και πλήθους άλλων Ιερέων, τελέσθηκε από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορμπόβου την Τετάρτη 5 Απριλίου, η Εξόδιος Ακολουθία της Μοναχής Βερονίκης.
Παρευρέθησαν αντιπροσωπείες Μοναστικών Αδελφοτήτων απ’ όλες τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και αρκετές άλλων Μητροπόλεων, ενώ παρέστη πλήθος φιλομόναχων πιστών.
Λόγους αγαθούς απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προς την Καθηγουμένη Θεοφυλάκτη, αλλά και στα λοιπά Μέλη της Αδελφότητος, για την αγόγγυστη συμπαράσταση στην δοκιμασία των τελευταίων ετών της μακαριστής Μοναχής, αλλά και για την προσφορά των στην τοπική Εκκλησία.
Στην συνέχεια στην ομιλία του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Δουσίκου π. Ιγνάτιος εξήρε την προσωπικότητα της εκλιπούσης, που όπως είπε, από νεαρή παιδούλα αφιερώθηκε στον Θεό, προσφέροντας τεράστιο πνευματικό έργο στο Μοναστήρι και γενικότερα στον αμπελώνα του Κυρίου.
Η ταφή της μακαριστής Μοναχής Βερονίκης έγινε στο κοιμητήριο της Μονής.