Το κλίμα της αβεβαιότητας και του έντονου προβληματισμού στους κόλπους του Δήμου Τρικκαίων αλλά και της αγοράς των Τρικάλων, που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού, περιέγραψε σήμερα μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος του e-trikala, Γιάννης Κωτούλας. 

Καθώς τα πάντα στην ζωή μας κινούνται διαφορετικά η διεξαγωγή του φετινού "Μύλου των Ξωτικών" είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση, που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Γι΄αυτό και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για το τι πρόκειται να γίνει και με ποιον τρόπο. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κωτούλας: 

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να απαντήσουμε οριστικά για το τι θα γίνει με τον φετινό Μύλο των Ξωτικών. Ο χώρος μας είναι και μεγάλος, και ανοιχτός, έχει τρόπο να γίνει και με μέτρα προστασίας, και φυσικά θα μπορούσε να έχει κάποια επισκεψιμότητα.

Από την άλλη όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε, δεν είναι μόνο η πανδημία αλλά και το κύρος του Μύλου, αν θα γίνει κάτι μικρότερο και οικονομικότερο δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό για το όνομα του Μύλου. Σίγουρα θα κάνουμε κάτι για τα Χριστούγεννα, όπως πχ εκδηλώσεις στην πλατεία. Από ότι δείχνει οργανωμένες εκδρομές δεν θα έχουμε όμως. Στην αγορά μας είναι ανάμικτο το κλίμα. Υπάρχουν καταστηματάρχες που λένε κάντε κάτι να σώσουμε ότι σώζεται.  Είναι όμως και άλλοι που λένε μην κάνετε τίποτα, μην φέρετε κόσμο εδώ γιατί αν αποκτήσουμε πολλά κρούσματα θα κλείσουν και εδώ μαγαζιά, λαϊκές κλπ. 

Στις επόμενες 15 ημέρες θα έχουμε δει τι συμβαίνει και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».