Τρικαλινές γεύσεις παρουσίασαν το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια του Street food festival, το Επιμελητήριο Τρικάλων σε μια συνεργασία με το Θεσσαλικό ΙΕΚ.
Σ’ έναν πολύ ωραίο χώρο που είχε στηθεί από το επιμελητήριο Τρικάλων, παρουσιάστηκαν τρικαλινά τυριά, το τοπικό λουκάνικο, τραχανάς, παραδοσιακές πίτες, κρασιά, τσίπουρο και άλλα προϊόντα τρικαλινών επιχειρήσεων.
Ομάδα σπουδαστών από τα τμήματα Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του Θεσσαλικού ΙΕΚ Τρικάλων, υπό τις οδηγίες του σεφ – καθηγητή τους Θωμά Θωμάκη, μαγείρεψαν παραδοσιακό ξινό τραχανά, έψησαν λουκάνικα, άνοιξαν φύλλο για πίτα και δημιούργησαν μια εκπληκτική χορτόπιτα.