Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής, το portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στα Τρίκαλα.
Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: "Ψηφιακή έκθεση και προώθηση Ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα και Εξωτερικό – Πιστοποιήσεις και εξαγωγές τροφίμων - Λύσεις για την τυποποίηση και μεταφορά προϊόντων".
Στην εκδήλωση αναλύθηκε ή ιδέα, το όραμα και ο τρόπος υλοποίησης του exportsgr.com από μέλη της εταιρείας, αλλά και από έγκριτους επιστήμονες όπως τον κ. Γιώργο Βλαχογιάννη (Οικονομολόγο, σύμβουλο της επιχείρησης) και τον κ. Ιωάννη Ράπτη  (Τεχνολόγο Γεωπόνο, Msc).
Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των παραγωγών για τις δραστηριότητες της εταιρείας μας καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρει για την πρόσβαση σε νέα κανάλια αγορών. Επίσης έγινε ενημέρωση για τις μεθόδους πιστοποίησης τροφίμων.
Παρευρέθη ο πρώην βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Βάϊος Κουτής, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Στέφανος Γιώτης, επιχειρηματίες και παραγωγοί, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους.