«Η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο διοικητής κ. Δημ. Παρθένης.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «σήμερα στις 11.40 π.μ προσήλθε στο γραφείο του Διοικητή κ. Δημητρίου Παρθένη ένας άντρας, ο οποίος δήλωσε ότι προέρχεται από το Υπουργείο Υγείας και ότι ονομάζεται «Γιάννης Παπαδόπουλος».

Στη συνέχεια αποπειράθηκε να γρονθοκοπήσει τον Διοικητή, χωρίς όμως να δηλώσει την αιτία που το έκανε αυτό. Το άτομο αγνώστων στοιχείων έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου, το υλικό έχει  δοθεί στην Αστυνομία, η οποία αναμένεται να πράξει τα δέοντα και να προβεί σύντομα στη σύλληψή του.
Είναι σαφές ότι η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα. Γεγονός επίσης αποτελεί ότι διάφορα πληρωμένα άτομα του υποκόσμου δεν είναι δυνατό ούτε να εκφοβίσουν, ούτε και να επιβάλλουν ετσιθελικά τη διαιώνιση της διαπλοκής που υπήρχε για χρόνια στο Νοσοκομείο.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων δηλώνει ότι η ανοδική του πορεία και η ανάπτυξή του θα συνεχιστούν σταθερά και κάθε λογής φασίστες και διαπλεκόμενοι, άμεσα συνδεδεμένοι με θιγόμενα οικονομικά συμφέροντα, δε θα προκαλέσουν καμία ανάσχεση στο έργο αυτό».