Πιστοί και τη φετινή χρονιά ήταν οι μαθητές του 2ου Σ.Δ.Ε. Τρικάλων στο σημερινό ραντεβού, Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, των εξετάσεων απόκτησης πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας (Palso) που οργανώθηκαν και διεξήχθησαν κάτω από την πλήρη ευθύνη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Τρικάλων.
Oπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "πρόκειται για μια διαδικασία που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στο σχολείο μας και υποστηρίζεται τόσο από τον τοπικό Σύλλογο όσο και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Για άλλη μια χρονιά τα εξέταστρα των εφτά (7) μαθητών καλύφθηκαν από την ομοσπονδία και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.
Τέλος, οι εξετάσεις δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθούν χωρίς την ένθερμη στήριξη της Διεύθυνσης του Γενικού Καταστήματος Κράτησης της πόλης μας και την καταλυτική συμβολή της εξεταστικής επιτροπής,η οποία αγκαλιάζει κάθε φορά αυτή την πρωτοβουλία των μαθητών για συμμετοχή στις εξετάσεις αλλά ταυτόχρονα μοιράζεται και την αγωνία τους για την απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου".