Το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων έλαβε μέρος στην αθλητική συνάντηση που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια ΑΘΗΝΑ με τις ομάδες μπάσκετ αγοριών όπου και κατέλαβε την 1η θέση κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο .
Επίσης ο μαθητής του σχολείου Παύλος Μπάρδας κατέλαβε την 1η θέση στο διαγωνισμό των τριπόντων, ενώ ο Ερβις Κόλα ανακηρύχτηκε MVP των αγώνων διακρινόμενος για το ήθος ,την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητα.
Το σχολείο συμμετείχε και με την ομάδα junior της Α΄ τάξης στο ποδόσφαιρο. Οι μικροί μαθητές σημείωσαν  μια νίκη και δυο ήττες .Όμως το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι»  είναι η συμμετοχή και όχι η νίκη.
Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι :          
ΜΠΑΣΚΕΤ     ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κόλα Ερβις    Πατσιαούρας Βασίλης
Γιωργάκης Αχιλλέας    Μπαμπαλής Νίκος
Μπάρδας Παύλος    Κούτσικος Γιώργος
Λαχλάλι Γρηγόρης    Πλακιάς Βαλάντης
Μπαζιάνας Σωτήρης    Καραπέτσας Δημήτρης
Τσιόβολος Απόστολος    Σφυρλίδας Δημήτρης
Ιακωβάκης Βασίλειος    Βλαχομήτρος Θεοφάνης
Μαλακασιώτης  Χάρης    Σάββα Χρήστος
Βράντζας Δημήτριος    Μπαζιάνας Δημήτρης
Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων Γ. Σεφέρης συγχαίρουν και τους μαθητές που πήραν μέρος  στους πανελλήνιους αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης στη Βέροια,  Βλαχομήτρο Θεοφάνη και  Τσιόβολο Απόστολο και οι οποίοι κατέλαβαν την 1η θέση και  την 5η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους.
Τέλος συγχαίρουμε τις μαθήτριες Ράγγου Έλενα και Στάθη Κωνσταντίνα για την διάκρισή τους στους αγώνες σύγχρονου χορού που έγιναν στη Βέροια όπου και κατέλαβαν τη 2η θέση στο ομαδικό.