Την γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ και την Οινοποιία Τσιλιλή επισκέφτηκε την Τρίτη στα Τρίκαλα ομάδα Αμερικανών δημοσιογράφων γαστρονομίας με επικεφαλής την Chef Νταϊάνα Κόχυλα. Οι ίδιοι συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο.
Πρόκειται για πρωτοβουλία στο πλαίσιο του προγράμματος Enterprise Greece που στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των ελληνικών εξαγωγών.
Η αποστολή των ξένων συντακτών ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τρικαλινής βιομηχανίας από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ για τις αγορές εξωτερικού Άγγελο Παπαγιάννη, μένοντας εντυπωσιασμένη από τον τρόπο παραγωγής της φέτας.
Αντίστοιχη ξενάγηση πραγματοποιήθηκε και στις εγκαταστάσεις της Οινοποιίας Τσιλιλή από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Μάκη Τσιλιλή.
Το βράδυ η ξένη αποστολή παρακάθισε σε δείπνο στην ταβέρνα το “Χάνι” προσφορά της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ.
Λ.Ε.