Ακούραστος συνεχίζει τις περιοδείες του ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, έχοντας διανύσει τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της υπαίθρου.

Χιλιόμετρα, βέβαια, που έρχονται να προστεθούν σε εκείνα που διάνυσε ο υποψήφιος βουλευτής τους τελευταίους μήνες, στις επισκέψεις του πολύ πριν την προκήρυξη των εκλογών, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή ξεχωριστά και που η πολιτεία οφείλει να δώσει λύσεις.

Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, βρίσκεται κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους εδώ και αρκετά χρόνια και δίνει και αυτός από την δική του πλευρά την μάχη για να ζωντανέψουν τα χωριά μας.

Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στα χωριά Βαλομάνδρι, Φωτάδα, Δενδροχώρι, Βαλτινό και Παλαιομονάστηρο και όπως συμβαίνει πλέον σχεδόν σε όλες τις περιοδείες το πρόγραμμα έφυγε από τα στενά του όρια.

Άλλωστε, η αγάπη του κόσμου δεν μετριέται σε… δευτερόλεπτα και οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσει με τους κατοίκους είναι κάτι που ο Κωνσταντίνος θέτει πάνω από την όποια προεκλογική περιοδεία.

Παρά τις καθυστερήσεις, πάντως, ο κόσμος ήταν εκεί σε όλα τα χωριά, τον υποδέχθηκε με θέρμη, συζήτησε μαζί του για τις προτάσεις του Κινήματος και αντάλλαξαν απόψεις για το πως βλέπουν το αύριο του τόπου μας.