Η Tommy Hilfiger είναι μία μάρκα ενδυμάτων και αξεσουάρ με πολύ πλούσια ιστορία, η οποία εμφανίστηκε πάνω από πέντε δεκαετίες πριν, το 1958. Ο Tommy Hilfiger ήταν ο ιδρυτής της, ξεκινώντας με ένα μικρό κεφάλαιο και χωρίς να περιμένει ούτε ο ίδιος ότι το όνομά του θα γινόταν γνωστό διεθνώς. Η εταιρεία έχει καταφέρει μία εντυπωσιακή εξάπλωση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το brandname της έχει ταυτιστεί με την ποιότητα υλικών και το κομψό στυλ, ενώ δημιουργεί ρούχα για τον καθένα. Γυναίκες, άνδρες και παιδιά, όλοι μπορούν να βρουν ένα κομμάτι που να χρειάζονται και να τους καλύπτει από την Tommy Hilfiger. Η μάρκα δεν έχει περιοριστεί μόνο στην κατασκευή ρούχων, αφού εδώ και αρκετά χρόνια λανσάρει τα δικά της παπούτσια, αλλά και πολλά ακόμη αξεσουάρ.

Ρούχα για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις

Η ποικιλία σε ρούχα της Tommy Hilfiger μπορεί εύκολα να ντύσει κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή για τα μπλουζάκια της τύπου Polo, τα οποία έχουν ιστορικά μεγάλη απήχηση στο ανδρικό κοινό. Πολλοί επιλέγουν τα κοντομάνικα μπλουζάκια της τομμυ χιλφιγκερ, τα οποία εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με τα υφασμάτινα παντελόνια της, που θα βρείτε στην αγορά σε πολλά και διαφορετικά χρώματα.

Σε ότι αφορά το γυναικείο κοινό, η Tommy Hilfiger προσφέρει ποικιλία σε φορέματα και φούστες, αλλά και κομψά παντελόνια που μπορούν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα σύνολα. Τα πουκάμισα της Tommy Hilfiger, παράλληλα, είναι ιδανικά για smart casual εμφανίσεις σε πλήθος διαφορετικών περιστασεων.

Τι αξεσουάρ Tommy Hilfiger υπάρχουν;

Η Tommy Hilfiger έχει επενδύσει πολύ στα αξεσουάρ της, προσφέροντας στο κοινό πολλές και διαφορετικές επιλογές σε ποιοτικά και εργονομικά μοντέλα. Θα βρείτε πλήθος από σακίδια πλάτης, πορτοφόλια και τσάντες Tommy Hilfiger για να μεταφέρετε τα πολύτιμα πράγματά της, με το δέρμα να πρωταγωνιστεί ως υλικό. Αντίστοιχα μοντέλα με δέρμα είναι οι ζώνες, στις οποίες η αγκράφα της Tommy Hilfiger είναι κομψή και στυλάτη. Παράλληλα, ο κατασκευαστής έχει μεγάλη επιτυχία και στα γυαλιά ηλίου, με πληθώρα μοντέλων για ενήλικους και παιδιά, με το στυλ και το μινιμαλισμό της εταιρείας να παραμένουν. Αν θέλετε κάτι πιο πολυτελές και εντυπωσιακό, ρίξτε μία ματιά στην ποικιλία της Tommy Hilfiger σε ρολόγια, όπου θα βρείτε αξιόπιστα μοντέλα για διαφορετικά μπάτζετ.

Εξερευνήστε όλη τη γκάμα προϊόντων της Tommy Hilfiger στο https://answear.com.cy/m/tommy-hilfiger.

Ποια παπούτσια Tommy Hilfiger να επιλέξω;

Η ποικιλία σε μοντέλα υποδημάτων της Tommy Hilfiger είναι σίγουρα εντυπωσιακή, αφού έχει πολλά και διαφορετικά είδη παπουτσιών για κάθε περίσταση. Το μοντέλο που θα δούμε να κυριαρχεί σε επιλογές δείχνουν να είναι τα sneakers, που βεβαίως απευθύνονται τόσο σε άνδρες και γυναίκες, όσο και σε παιδιά. Το λευκό χρώμα είναι το χαρακτηριστικό των sneakers της Tommy Hilfiger, το οποίο και συνδυάζεται με τα κλασικά χρώματα που αποτυπώνονται και στο λογότυπο του κατασκευαστή, το κόκκινο και το μπλε. Βεβαίως, θα συναντήσουμε αρκετές ακόμη χρωματικές επιλογές, με μαύρες, πράσινες, μπλε, ροζ, και πολλές ακόμη πινελιές, ώστε να ταιριάζουν τα ρούχα με κάθε σύνολο. Πέρα από τα sneakers, μπορούμε να βρούμε αρκετά κλειστά επίσημα παπούτσια από την Tommy Hilfiger, γόβες και μποτάκια, σανδάλια με χαρακτήρα όπως τα μοντέλα της Martens, παντόφλες και πολλά ακόμη. Τα παπούτσια της Martens έχουν το ιδιαίτερο στυλ με τους χοντρούς πάτους και το δερμάτινο δέσιμο, κάτι που θα βρείτε και σε κομμάτια της Tommy Hilfiger