Οι θήκες iPhone αποτελούν για τους περισσότερους καταναλωτές την ιδανική επιλογή για την προστασία του τηλεφώνου τους. Η χρήση τους είναι καθημερινή και βοηθάει στο να παραμείνει η συσκευή ανέπαφη από χτυπήματα, γρατζουνιές, πτώσεις και άλλες φθορές. Στην αγορά κυκλοφορούν μία σειρά από δεκάδες προϊόντα σε χρώματα και σχέδια, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Η Covert Θήκη Πορτοφόλι Stand Case (117-076-017) Κόκκινο (iPhone 4 / 4s) αποτελεί για κάθε άνδρα και γυναίκα μία άριστη επιλογή για την προστασία της συσκευής του, ενώ της χαρίζει και ξεχωριστή εμφάνιση. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το iPhone 4 / 4s, ενώ διαθέτει δύο επιπλέον θήκες για πιστωτικές κάρτες. Με προσεγμένη ραφή και μαγνητικό κλιπ, υπόσχεται ευκολότερη χρήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 4 / 4s ενώ βρίσκεται στη θήκη, να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά. Ο έξυπνός σχεδιασμός σας δίνει την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσετε και σαν βάση στήριξης, έτσι ώστε να παρακολουθείτε το υλικό σας και να εργάζεστε με την επιθυμητή γωνία θέασης, χωρίς να κρατάτε το τηλέφωνο στα χέρια σας. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε καθημερινή βάση.