Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, οι οποίες κυκλοφορούν στην αγορά στις μέρες μας, χρειάζονται προστασία, αφού λόγω της πολύωρης χρήσης σε καθημερινή βάση, έρχονται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες και απειλούνται από εξωτερικούς παράγοντες όπως είναι η σκόνη. Οι θήκες Samsung αποτελούν την ιδανική λύση για τα κινητά τηλέφωνα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η Book case Canvas - Samsung Galaxy J1 (J120 2016) Gray/Brown είναι μια πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans - canvas. Προσφέρει ένα ξεχωριστό μοντέρνο στυλ στο κινητό σας τηλέφωνο και παράλληλα το προστατεύει από όλους τους πιθανούς κινδύνους που αντιμετωπίζει κάθε μέρα.

Αγκαλιάζει το κινητό σας, το οποίο «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Έχει κομψά στριφώματα, ενισχύοντας την στυλάτη της εμφάνιση. Επιπλέον, διαθέτει θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ.

Διατίθεται στο εμπόριο σε γκρι χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη που κλείνει με μαγνητάκι, Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μένει κλειστή ακόμα και σε περίπτωση που πέσει στο έδαφος. Έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Samsung Galaxy J1 (J120 2016) και παρέχει μέγιστη προστασία, δίνοντας ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή εικόνα.

Την ίδια στιγμή κι ενώ το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.