Οι θήκες κινητών κρίνονται απαραίτητες για όλες τις ηλικίες που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και για πολλές ώρες το τηλέφωνό τους, κάνοντας μία σειρά από διεργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν συνήθως εκτός από την επικοινωνία, τα βίντεο και τις φωτογραφίες ή το «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο αυξάνονται και οι πιθανότητες για φθορές ή χτυπήματα. Οι εταιρείες προσπαθούν να παρέχουν στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια, όσο και σε χρώματα.

Η Case Smart Look - Huawei P9 Lite Gold είναι μία κομψή θήκη για το Huawei P9 Lite, που έχει φτιαχτεί από συνθετικό δέρμα, το οποίο κλείνει με ένα  εσωτερικό μαγνήτη. Αγκαλιάζει το κινητό σας με την εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα, με τα δερμάτινα τελειώματα να μην είναι μόνο στην κορυφή, αλλά σε ολόκληρη την επιφάνεια. Διαθέτει παράθυρο για να βλέπετε την ώρα και τις κλήσεις σας. Χάρη στην έξυπνη κατασκευή της, μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σε πλάγια θέση stand και να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε συνομιλίες ή άλλες διεργασίες με την άνεση της οριζόντιας οθόνης.