Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Αθήνα η πολυσυζητημένη ταινία του ελληνοαμερικανού κινηματογραφιστή Constantine Papanicolaou Frozen Ambrosia ξεκινά το ταξίδι ανά την Ελλάδα. Τα Τρίκαλα θα είναι ο δεύτερος κατά σειρά σταθμός σ αυτή την όμορφη διαδρομή. Οι φίλοι των βουνών και όχι μόνο, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια ταινία που σε ταξιδεύει στις ομορφιές των χιονισμένων ελληνικών βουνών, σε βουτά στην πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης και της ανθρώπινης ταπεινότητας και αφήνει μια δόση αμβροσίας για να θρέφεται η έμφυτη ανάγκη του κάθε ανθρώπου να επιστρέψει στο βουνό, να αναζητήσει τον εαυτό του και τα όριά του.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2016 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου. Η είσοδος είναι 5 € και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την υποστήριξη της ταινίας αλλά και των μελλοντικών σχεδίων του CP για τα ελληνικά βουνά και την περιοχή μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CP θα παραβρίσκεται στην προβολή για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες από την ταινία αλλά και τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις του για την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα.
​  ​* θέσεις περιορισμένες, προπώληση εισιτηρίων στα γραφεία του ΣΟΧΤ, Μύλος Ματσόπουλου (καθημερινά 16:00-20:00, εκτός Παρασκευής)