Σημαντική συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Τρικάλων. Θέμα συζήτησης και αναζήτηση λύσης για τον αρχαιολογικό πλούτο που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Γόμφων. Με δεδομένο το γεγονός ότι προϋπήρξαν δράσεις και ανεύρεση σημαντικών αρχαιολογικών ευρημάτων,
με δεδομένο το γεγονός ότι τα αρχαία τείχη των Γόμφων στέκονται αγέρωχα στο πέρασμα των χρόνων,είναι ανάγκη, σε αγαστή συνεργασία, η     Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, η Αντιπεριφέρεια Τρικάλων και φυσικά ο Δήμος Πύλης να αναλάβουν όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζεται με στόχο την αποκάλυψη του συνόλου του αρχαιολογικού θησαυρού της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων.
Έτσι ώστε να αναδειχθεί για μία ακόμη φορά ο πολιτιστικός πλούτος και η ιστορία του Δήμου Πύλης, του Νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας γενικότερα.
Τόσο η Προϊσταμένη κ. Μαντζανά όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης συμφώνησαν απόλυτα με τις θέσεις του Δημάρχου κ. Μαράβα και ανέλαβαν πρωτοβουλία για τον βήμα - βήμα  συντονισμό των ενεργειών.
Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων κ. Κρυστάλλω Μαντζανά, ο Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Κωστάκης Αθανάσιος, ο κ. Γεώργιος Κολομπότσιος – Αρχαιολόγος και ο κ. Γιώτας Ιωάννης- πρώην Γραμματέας και Πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων.