Ανακοινώνεται το πρόγραμμα διεξαγωγής του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Ορεινές Περιοχές», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΑΙΘΗΚΟΣ – Δημιουργία Μηχανισμού Υποστήριξης για την Ανάπτυξη και Προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε Πληθυσμούς Ορεινών Περιοχών», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2009 – 2014. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η καλλιέργεια της καινοτόμου επιχειρηματικής κουλτούρας στους κατοίκους και επιχειρηματίες των ορεινών περιοχών, στο πλαίσιο ανάπτυξης κοινωνικών επιχειρήσεων και προώθησης της κοινωνικής οικονομίας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την περίοδο 1-13 Ιουλίου 2016. Ο κύκλοι των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης και η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30/6 στο Δήμο Πύλης, στην κα Διαγωμά Βάϊα, και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις vaiadiagoma@yahoo.gr, vdiagoma@365.syzefxis.gov.gr, (στο τηλέφωνο 24343-50315). Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, αλλά και για το έργο του ΑΙΘΗΚΟΥ μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα του έργου http://aithikos-eeagrants.teilar.gr/, καθώς επίσης και στο FacebookAithikosProject - https://www.facebook.com/Aithikos-Project-1743105572598960/?fref=ts