Στην  Αθαμανία βρέθηκε την περασμένη Εβδομάδα ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος  Μαράβας προκειμένου να παρακολουθήσει την  Πολιτιστική  Εκδήλωση του Ευεργετικού –Πολιτιστικού Συλλόγου Αθαμανίας, που οργάνωσε τον Ετήσιο καθιερωμένο χορό στην πλατεία του Χωριού.  Τον δήμαρχο συνόδευαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαρδικίου  κ. Άρης Αλεξίου  ο  δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος  Ούτρας  και ο συνεργάτης  του κ. Παναγιώτης Γελαδάρης.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αθαμανίας κ. Δημήτριος  Πολύμερος.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Λίλιας  Παπασίμου η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και τους επισήμους, αναφερόμενη  στα έργα που έκανε ο Σύλλογος αλλά και στις πολιτιστικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν την αναβίωση των τοπικών εθίμων, αλλά και της Ελληνικής μας παράδοσης. Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης  κ. Κων/νος Μαράβας που και αυτός με  την σειρά του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας και στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου δρομολογηθούν κάποια έργα στο Χωριό, όπως η ανακατασκευή της πλατείας.  

Επίσης ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Συλλόγου για τις πλούσιες πολιτιστικές   δραστηριότητες επισημαίνοντας για μια φορά ακόμα την ανάδειξη του πολιτισμού της Πατρίδας μας, μέσα από την συνεισφορά των Συλλόγων.

Ακολούθησε χορός από όλους που γέμισαν τον χώρο της πλατείας διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες.

Τέλος στην παρέα του δημάρχου προστέθηκαν και οι συνεργάτες του ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήριος Χαντζής, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Αγγέλης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρματωλικού  κ. Παναγιώτης Τεντολούρης.

Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος είχε μικρούς σταθμούς σε Νεραιδοχώρι  και Γαρδίκη.