Με την  δέουσα επισημότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Πνεύματος στο εκκλησάκι της Αγίου Πνεύματος  Βαθυρρεύματος παρουσία  του δημάρχου  κ. Κων/νου Μαράβα και εκατοντάδων προσκυνητών, που κατέφθασαν από κάθε γωνιά  της Θεσσαλίας στην πλειοψηφία τους ετεροδημότες.
Οπως σηειώνεται στο δελτίο Τύπου του Δήμου Πύλης "οι εκδηλώσεις άρχισαν με την τέλεση της θείας λειτουργίας στο ομώνυμο εκκλησάκι και εν συνεχεία έλαβε χώρα αρτοκλασία στον αύλιο χώρο της εκκλησίας και  χαιρετισμό της εικόνας από τον κόσμο.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Τοπικής  Κοινότητας Βαθυρρεύματος κ. Λεωνίδας Κατσαρός, οι δημοτικού Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας. Κ. Ηλίας Λαμπρογιώργος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυρρεύματος κ. Μιχάλης Μπάλας, ο Πρώην Βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρου, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, Παχτουρίου κ. Παναγιώτης Μπόλης.

Κατόπιν εγκαινιάστηκε η κατασκευή  του πέτρινου περίβολου στον κοινοτικού χώρου λίγα μέτρα μακριά από το παρεκκλήσι, την κορδέλα του οποίου έκοψε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας.
Προσφέρθηκε παραδοσιακό φαγητό σε όλους τους καλεσμένους στον παραπάνω παραδεισένιο κάτω από τα δασιά πλατάνια, ενώ παράλληλα η δημοτική ορχήστρα με τον  Ηλία Τζερεμέ στο κλαρίνο  έπαιζε επιτραπέζια δημοτικά τραγούδια.
Επίσης παρουσιάστηκε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αμπελακίων Τρικάλων, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.
Να σημειώσουμε  ότι  οργανωτής  της παραπάνω Εκδήλωσης ήταν ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυρρεύματος σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας".