Με δέκα μετάλλια επέστρεψε στις αποσκευές του ο ΣΟΑΤ από το Πανελλήνιο Κύπελλο 2023 Ταεκβοντό που πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 18 & 19 Νοεμβρίου.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Γιώργος Αναγνώστου, Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΑΤ

3 ΧΡΥΣΑ

4 ΑΣΗΜΈΝΙΑ

3 ΧΑΛΚΙΝΑ

Συγκεκριμένα:

Χρυσά Μετάλλια

1)Αναγνώστου Γιώργος

2)Βαργιάμης Γιώργος

3Παιταριδου Εύα

Ασημένια Μετάλλια

1)Γούλα Κελλυ

2)Καραμήτρος Βαγγέλης

3)Χούτος Βασίλης

4)Κρομμύδας Στέφανος

Χάλκινα Μετάλλια

1)Κοντογιάννης Χρήστος

2) Χούτος Γιώργος

Συμμετείχε χωρίς διάκριση ο Χρυσόστομος Παπαγεωργίου

Άριστη επίδοση σε σύνολο 10 αθλητών του ΣΟΑΤ είχε 9 Μετάλλια και χωρίς να συμμετέχουν αρκετά "βαριά χαρτιά" του όπως η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Τζέλη και άλλοι.

Δηλώσεις Νίκου Παϊταρίδη:

Ο προπονητής και Δάσκαλος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης δήλωσε ότι: «Για μια ακόμη φορά οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Να λάβουμε υπ όψιν ότι δεν αγωνίστηκαν η Φανή Τζέλη,η Μαρία Τζέλη,η Κλεονίκη Γούλα, ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος και αρκετά ακόμη "ονόματα" για τον ΣΟΑΤ.

Εργαζόμαστε σκληρά, μεθοδικά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η προπόνηση μας έχει στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς γι αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση. Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια.
Μέσα από τις τάξεις του έχει ανδρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών απ' όλο τον Νομό, έχουν γυμναστεί σωστά ατσαλώνοντας την υγεία τους στην τόσο σημαντική παιδική και εφηβική ηλικία και έχουν διδαχθεί μέσα από τη φιλοσοφία του ταεκβοντό αξίες και σωστή συμπεριφορά.

Ο ΣΟΑΤ φροντίζει, εμπνέει και διευρύνει τους ορίζοντες των νέων αθλητών, τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική τους πορεία."

Το ΔΣ του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται να συνεχίσουν την πορεία που έχουν χαράξει οι μεγαλύτεροι αθλητές με τις σπουδαίες διακρίσεις.Στο σύλλογο διαβλέπουμε για αρκετά παιδιά εξαιρετική αθλητική πορεία και ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και συνεργασία τους.

Να υπενθυμίζουμε και προσκαλέσουμε τα μέλη μας αλλά και όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση του ΣΟΑΤ την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου με το καταπληκτικό θέμα "Ο Ρόλος των Γονέων στον Αθλητισμό " στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Τρικάλων.

Στις 26 Νοεμβρίου ο ΣΟΑΤ ταξιδεύει με τους μικρούς του αθλητές σε Βόλο και Ιωάννινα για φιλικούς αγώνες.