Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προσεχούς εβδομάδας στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας». Αναλυτικά:
PLANET OF ZEUS 
Support Bands: Out Of The Earth & Minorfase
Δευτέρα 17 Απριλίου
Doors open : 21:30
Είσοδος    : 10 Ευρώ
Προπώληση  :  8 Ευρω at Δισκορυχείον music store & Arapatta musicbar
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ 
Μία από τις πιο επιτυχημένες stand up comedy παραστάσεις της χρονιάς που γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς. Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά! Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!Στην νέα παράσταση υπάρχει όπως πάντα, άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί!
Τρίτη 18 Απριλίου
Έναρξη   : 21:30
Είσοδος  : 8 ευρώ,  άνεργοι-φοιτητές : 6 ευρώ
ΜΗΤS.O.S. ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 
Ο θείος Νώντας, ο Dr.Polykarpov, η Πουλίκα, ο Μr.Μήτs.o.s. , ο παππούς τού ελληνικού rock'n'roll, κατά κόσμον Δημήτρης Πουλικάκος ( M.G.C., Εξαδάκτυλος, Αχ Βαχ, Αδέσποτα Σκυλιά, Ασσοι τού Καράτε, κ.α.) καί ο Νίκος Σπυρόπουλος (τού θρυλικού συγκροτήματος Σπυριδούλα) γιά τρείς (τουλάχιστον) ώρες, ξεκινώντας από τούς βάλτους τής Λουϊζιάνα καί τά blues τού Μισσισσιπή, περνώντας από τα υπόγεια τής Κυψέλης τού Παύλου Σιδηρόπουλου, τα Εξάρχεια τού Νικόλα Ασιμου, τά ρεμπέτικα, τό rock'n'roll καθώς & καινούργια κομμάτια τού Δ.Πουλικάκου.
Τετάρτη 19 Απριλίου
Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 10 ευρώ (προπώληση 7 ευρώ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ music store)
OPERA CHAOTIQUE 
Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.
Πέμπτη 20 Απριλίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 7 ευρώ
ΧΟΕΣ ΝΗΦΑΛΙΕΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 
Την Παρασκευή 21 Απριλίου  ο Βασίλης Αναγνώστου συναντά τις Χοές Νηφάλιες
και συμπράττουν στην μουσική σκηνή του Μανδραγόρα.Μια βραδιά με ήχους γνώριμους από την Ελληνική "έντεχνη" σκηνή αλλά και προσωπικές τους δημιουργίες.
Παρασκευή 21 Απριλίου
Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 5 ευρώ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ 
Σε κάθε συναυλία της μας τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.Μαζί της ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς.
Σάββατο 22 Απριλίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 10 ευρώ