Οι Pyramidos είναι το ιαπωνικό συγκρότημα που ξετρελαίνει το ελληνικό κοινό με τις διασκευές του.

Το συγκρότημα που έχει τραγουδήσει ελληνικά τραγούδια, όπως από τα «Καγκέλια» και το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», καταφέρνοντας να γίνουν viral, «ξαναχτύπησαν». Αυτή τη φορά τραγουδούν το «Πότε Βούδας πότε Κούδας» και δίνουν μια άλλη διάσταση στο τραγούδι.

Βίντεο: Οι Pyramidos τραγουδούν «Πότε Βούδας πότε Κούδας»

Φυσικά, για μια ακόμη φορά την παράσταση «κλέβει» ο τραγουδιστής των Pyramidos, ο οποίος φαίνεται να τραγουδά με ευκολία τους ελληνικούς στίχους.

Οι Pyramidos είναι μια ιαπωνική μπάντα, της οποίας η πορεία αρχίζει περίπου 13 χρόνια πριν, όταν γοητεύτηκαν από τους ήχους της Ανατολικής Μεσογείου και ξεκίνησαν να διασκευάζουν παραδοσιακές μουσικές, δίνοντας έναν ξεχωριστό ήχο και μια άλλη άποψη. Έκαναν μια μουσική διαδρομή από Βαλκάνια, Τουρκία και φυσικά από Ελλάδα!

Το ελληνικό κοινό τους γνώρισε από τη διασκευή του «Βρε Μελαχρινάκι», που διαδόθηκε μέσω Internet, κάνοντάς τους αμέσως αγαπητούς. Οι δύο πιο πρόσφατες επιτυχίες τους, «Τα καγκέλια» και «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», έγιναν αστραπιαία viral και οδήγησαν σε εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε μία ειδική live guest performance.

Πηγή: iefimerida.gr