Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή.
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album "Ζωντανή ηχογράφηση - Θέατρο Ερωφίλη", του νέου τραγουδιού "Αντέχω" και εν αναμονή του ολοκληρωμένου του album, επιστρέφει στα “ριζά των βράχων”, για να εμφανιστεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σε έναν αγαπημένο του χώρο, το μουσικό καφέ Αέρινο στην Καλαμπάκα,
Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο.
Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.
Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.
Μαζί του θα εμφανιστεί και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, όπου θα παρουσιάσει με τη σειρά του ενα μέρος απο τα καινούργια του τραγούδια. Θα εχουμε επίσης την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί επι σκηνής και στο νέο τραγούδι που ηχογράφησαν πρόσφατα, με τίτλο "Ποιο ειναι το χρώμα που αγαπάς”.
‘Ωρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 10ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 6974816991.