Στα γραφικά Αμπελάκια, προσκεκλημένος του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη βρέθηκε χθες το βράδυ παραμονή 28ης Οκτωβρίου, ο Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαϊτη.

Στην παρέα μαζί τους, η σύζυγος του Δημάρχου Ευαγγελία, ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Προκοπίου με τη σύζυγο του, ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Νικολάου Γιώργος, ο πρόεδρος της κοινότητας Αμπελακίων κ. Γιάννης Ταζές και ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας κ. Κώστας Αργυρόπουλος.

Το ζεύγος Καραμανλή έφτασε στο γραφικό χωριό και δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα σπέσιαλ παϊδάκια στα κάρβουνα. Ο πρώην πρωθυπουργός έδειχνε ευδιάθετος και πόζαρε πριν καθίσει στο τραπέζι που είχε στρωθεί.

Σήμερα ο Κώστας Καραμανλής έκανε  πεζοπορία σε ένα από τα μονοπάτια, μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Αμπελακίων κ. Γιάννη Ταζέ  και τον κ. Γιώργο Προκοπίου και πριν λίγο αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημειώνεται, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Αθήνα.

kosmoslarissa.gr