Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαρτίου θα πέσει η αυλαία της τραγωδίας, που συγκλονίζει από χθες το απόγευμα την κοινωνία των Τρικάλων. 

Ο άτυχος 36χρονος Λεωνίδας Ρούσσας κηδεύεται στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαρτίου έχασε την ζωή του λίγο έξω από την Πύλη Τρικάλων, όταν οδηγώντας την μηχανή του, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Ο Λεωνίδας Ρούσσας εργαζόταν ως νοσηλευτής σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική των Τρικάλων και οι φίλοι και δικοί του άνθρωποι μιλούν για έναν νέο με ήθος και εργατικότητα, με τον τόσο ξαφνικό και αδόκητο θάνατό του να έχει βυθίσει όλους σε βαρύ πένθος.

Αφήνει πίσω του απαρηγόρητους τους γονείς του Κωνσταντίνο και Παρασκευή Ρούσσα, τα αδέλφια του Ελένη Ρούσσα και Φώτιο Μάγγο, Ευαγγελή Ρούσσα και Απόστολο Ψάλλα, τα ανίψια του Σοφία, Βαγγέλη, Κατερίνα, Παρασκευή, θείους, ξαδέλφια, φίλους και λοιπούς συγγενείς.

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων, την Τετάρτη  31 - 3 – 2021 και ώρα 3.30μ.μ.

2) Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΄΄ ΦΛΟΓΑ΄΄

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »