Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων.

Την ορκωμοσία τέλεσαν οι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος, καθώς και ιερείς των δυο Μητροπόλεων.

Ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Θοδωρής Αλέκος, καθώς και όλοι οι εκλεγμένοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ορκίστηκα ενώπιων Θεού και ανθρώπων σε μια σεμνή και λιτή τελετή όπου όλοι ορκίστηκα να υπηρετούν το τόπο και τους δημότες.

Ευχές προς τον νέο Δήμαρχο απεύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ο οποίος είπε ότι θα είναι στο πλευρό του Δημάρχου και του Δήμου.

Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό έκανε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους συμβούλους και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε με σύντομη ομιλία ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος ο όποιος ευχήθηκε δύναμη σε όλους και τόνισε ότι: «ουδείς πρέπει να ξεχνά πως είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους δημότες και τα συμφέροντα του Δήμου μας».

Ακολούθησε η ανακοίνωση των ονομάτων των νέων αντιδημάρχων Δήμου Μετεώρων.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

Νικόλαος Φωλίνας:  Έργων

Δημήτριος Κόττης:  Αγροτικής Ανάπτυξης

Βασίλης Τσίκαρης:  Καθαριότητας και Πρασίνου

Αντώνης Τούλας: Οικονομικών

Γιώργος Θώμος: Πολιτιστικών και Αθλητισμού

Γιώργος Παπανικολάου: Τομέας Α’ (ΔΕ Ασπροποταμμου – Χασίων)

Στέφανος Θεοχάρης  Τομέας Β΄  (ΔΕ Βασιλικής – Τυμφαίων)

Για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο κ Σωτήρης Παπαχρήστος.

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία πολιτικά πρόσωπα του Νομού μας, μεταξύ των οποίων και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκας.

Στη συνέχεια όλοι έσπευσαν να ευχηθούν τον νέο Δήμαρχο να έχει καλή θητεία και ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου.

meteora24.gr