Με κεντρικό θέμα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: η ώρα των φαρμακείων», ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου το 3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στο ξενοδοχείο «GRAND METEORA” στο Καστράκι με έντονο το ενδιαφέρον φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς. Το συνέδριο συνδιοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τα προβλήματα που αφορούν τη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό φαρμακείο, ήταν να γίνει συζήτηση για τις προοπτικές και τις προκλήσεις που εμφανίζονται στο σύγχρονο οικονομικο-κοινωνικό περιβάλλον και πώς μέσα από αυτές μπορούν οι φαρμακοποιοί να αναζητήσουν διεξόδους από την κρίση.
Η έναρξη των εργασιών περιελάμβανε χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπουτίνα, τον βουλευτή κ. Σιμορέλη, τον κ. Λάππα εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων και εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κλάδου.

meteoravoice.gr