Ανοιχτός στη εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Δήμου Φαρκαδόνας για την πρόοδο, ευημερία και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους εμφανίστηκε κατά την τελετή της ορκωμοσίας του, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Δήμος Μανιώτης.
Ο νέος δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε όπως κατέγραψε το ΚΡΗΝΗ LIVE παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, λαμβάνοντας τη θέση, του εκλιπόντα, πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης, του συνδυασμού, «Ένωση Πολιτών Οιχαλίας-Φαρκαδόνας-Πελινναίων», Βάϊου Χριστοδούλου.
Τις ευχές του προς το νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, καλωσορίζοντας τον κ. Μανιώτη στην «δημοτική οικογένεια» του Δήμου Φαρκαδόνας.
Από την πλευρά του ο νέος δημοτικός σύμβουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο για τις ευχές, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως μεταξύ των στόχων του είναι να συνεισφέρει όσο μπορεί από τη νέα θέση, υπηρετώντας το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
«Κατά το εναπομείναν χρονικό διάστημα, ως τη λήξη της παρούσης αυτοδιοικητικής θητείας, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας. Θα επικρατώ κάθε σωστή απόφαση που θα συμβάλει στην επίλυση θεμάτων και προβλημάτων, θα εμφανίζομαι παράλληλα αντίθετος, σε περιπτώσεις που δεν συμβάλλουν στην επίτευξη των προαναφερόμενων στόχων και σκοπών.», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κ. Μανιώτης.
Καταλήγοντας να σημειωθεί ότι ο κ. Μανιώτης, έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου και εκ νέου τότε υποψηφίου κ. Κώστα Οικονόμου. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά και πλέον αναμένει την πρόσκληση για να παραστεί στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος, η οποία σύμφωνα με το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου προσδιορίζεται πιθανότατα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

krinitrikalon.gr