Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Φαρκαδόνας δημοπράτησε έργα 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, και αναμένεται να δημοπρατηθούν περίπου άλλα τόσα. Απαντώντας λοιπόν σε προηγούμενη αναφορά του κ. Μπαγιώτη, τον ρωτάω πώς ονειρεύεται την ανάπτυξη για το Δήμο και τι πρόταση έκανε σε αυτά τα 4,5 χρόνια για να κάνουμε ένα αναπτυξιακό έργο. Προκαλώ δημόσια να μας απαντήσει ποια πρόταση έκανε για την ανάπτυξη και εμείς δεν την υλοποιήσαμε. Το να λέω απλά ότι θα κάνω έργα ανάπτυξης είναι το μόνο εύκολο, να μας πει αναλυτικά τι εννοεί και τι προτείνει ο κ. Μπαγιώτης.
Η ύδρευση στο Διάσελο και τη Φαρκαδόνα, η αγροτική οδοποιία, η εξοικονόμηση 300 χιλιάδων ευρώ από τους λαμπτήρες LED δεν είναι ανάπτυξη; Εξοπλίσαμε το Δήμο για να λειτουργεί άψογα η καθαριότητα, και δεν ήταν καθόλου εύκολο το έργο αυτό, ούτε αυτονόητο.
Και να τονίσω ότι ο κ. Μπαγιώτης είναι ακόμα μέλος της δημοτικής ομάδας και πρόεδρος των σχολικών επιτροπών, κάτι που είναι νόμιμο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι ηθικό.
Το ταμείο που έκλεισε ο Δήμος στις 31-12 ήταν λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ και οι υποχρεώσεις είναι περίπου 200 χιλιάδες, ενώ όταν παρέλαβα οι υποχρεώσεις ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο και έχουνε πληρωθεί ήδη και πολλές παλιές αγωγές κατά του Δήμου.»