Πήγε για μαλλί και βγήκε… ξαφρισμένος, ηλικιωμένος στο Ζάρκο, όταν τον πλησίασαν ένας άνδρας και μια γυναίκα για να του πλασάρουν φθηνό ρεύμα.
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν δέχτηκε την επίσκεψη του καλοντυμένου ανδρόγυνου. Οι συστάσεις δεν άργησαν να συμβούν και ο 76χρονος ενημερωνόταν από τον άνδρα, ότι το ζεύγος που είχε απέναντι του ήταν υπάλληλοι εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Το δόλωμα των απατεώνων, ήταν γνωστό. Ζήτησαν να ενημερωθούν αν ο ηλικιωμένος πληρώνει στην ΔΕΗ υψηλούς λογαριασμούς. Φυσικά η απάντηση που έλαβαν οι επιτήδειοι, υπήρξε καταφατική με αποτέλεσμα να θέσουν σε εφαρμογή το παράνομο σχέδιο τους. Κατάφεραν και πέτυχαν αρχικά να λάβουν το ποσό των 50 ευρώ για τα πρώτα έξοδα ενώ ζήτησαν από το θύμα να τους προσκομίσει έναν λογαριασμό της ΔΕΗ. Άμεσα ο λογαριασμός επιδόθηκε στους απατεώνες, ωστόσο εκείνοι του είπαν να τους φέρει έναν νέο, καθώς δεν διακρινόταν κάποια γράμματα. Τη στιγμή εκείνη οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν ανενόχλητοι εντοπίζοντας εντός της οικίας το πορτοφόλι του παππού που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.
Για να μην κινήσουν τις υποψίες κάθισαν στο σπίτι, συγκέντρωσαν τα χαρτιά που υποτίθεται απαιτούνταν για το φθηνό ρεύμα, κεράστηκαν γλυκό λόγω των ημερών από τον παππού και έφυγαν σαν κύριοι. Κατά  την αναχώρησή τους, έξω από την οικία του 77χρονου τους περίμενε κι άλλος συνεργός τους.

krinitrikalon.gr