Σοκ προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας η είδηση του θανάτου του αναπληρωτή καθηγητή μουσικής Χρήστου Διαμαντή.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 32χρόνων χτυπημένος από τον κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους μαθητές του.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο 32χρονος εργαζόταν ως αναπληρωτής μουσικής στα Γυμνάσια Φαρκαδόνας και Οιχαλίας, καθώς επίσης και στα γυμνάσια Οξύνειας, Αμπελίων και 1ο Καλαμπάκας.

Προ μηνός περίπου είχε νοσήσει με κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στην συνέχεια στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Μετά από μια μάχη 35 ημερών έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας, βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του, γονείς και αδέλφια. Ο 32χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους 1 έτους.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον ο 32χρονος καθηγητής δεν είχε εμβολιαστεί καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, συγκεκριμένα, θρομβοφιλία.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των δυο σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας, μιλούν για ένα άριστο εκπαιδευτικό, συνεργάσιμο και πρόθυμο να μεταδώσει τις γνώσεις του, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο χρόνος τέλεσης της κηδείας.

krinitrikalon.gr