Την αντίδρασή τους εκφράζουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Φαρκαδόνας, Κεραμιδίου και Πελινναίων για τις αυξήσεις νερού στου Δήμο Φαρκαδόνας. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής στη Φαρκαδόνα σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε την επιβολή αυξήσεων 33% στα τιμολόγια του νερού , ενώ παράλληλα προχωράει σε διακοπή σε όσους έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς .
Η απόφαση αυτή για αυξήσεις στην τιμή του νερού αποτελεί άλλο ένα βαρίδιο στο αντιλαικό φορτίο μέτρων που σηκώνουμε στις πλάτες μας.
‘έρχεται να προστεθεί στην ήδη άγρια φορολογία και τα χαράτσια που πληρώνουμε , στα πανάκριβα αγροεφόδια που αγοράζουμε για να καλλιεργήσουμε , στις περικοπές των επιδοτήσεων – ενισχύσεων , την κατάργηση της επιστροφής φόρου πετρελαίου , στις αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα και μια σειρά άλλα μέτρα που μας κάνουν τον βίο αβίωτο , ενώ ετοιμάζεται μια νέα πιο σκληρή επιβολή αντιλαϊκών μέτρων με το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό που φέρνουν κυβέρνηση – ΕΕ και ΔΝΤ.
Συνάδελφοι
Καταγγέλλουμε την απόφαση της δημοτικής αρχής για την επιβολή αυξήσεως στο νερό , την καλούμε να την ανακαλέσει , να σταματήσει το κόψιμο του νερού σε όσους πραγματικά αδυνατούν να πληρώσουν .
Να προχωρήσει σε μειώσεις στις τιμές των τιμολογίων της ΔΕΥΑΦ  σε φτωχές οικογένειες , μικροκαλλιεργητές , ανέργους , χαμηλοσυνταξιούχους .
Να καταργήσει το τέλος επανασύνδεσης και τον ΦΠΑ στο νερό και την αποχέτευση.
Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε κάθε αγροτοκτηνοτρόφο , άνεργο , εργαζόμενο – ΕΒΕ και συνταξιούχο στην πάλη να ανατρέψουμε κάθε αντιλαϊκό μέτρο , όχι μόνο της δημοτικής αρχής αλλά και των κυβερνήσεων , της ΕΕ και του ΔΝΤ».