Ζούμε σε μία εποχή κατά την οποία οι θήκες κινητών αποτελούν ένα απαραίτητο μέσο προστασίας των συσκευών για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες που χρησιμοποιούν διαρκώς και σε καθημερινή βάση το τηλέφωνό τους, αυξάνοντας τον κίνδυνο για πτώσεις, χτυπήματα και φθορές.

Η Tel1 Fancy Diary Case θήκη - πορτοφόλι με δυνατότητα Stand Mint / Navy (Nokia Lumia 930) είναι μία ξεχωριστή θήκη - πορτοφόλι της Tel1, που έχει φτιαχτεί από συνθετικό δέρμα. Αγκαλιάζει το κινητό σας εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Διαθέτει επιπλέον θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ.

Διατίθεται στην αγορά σε πράσινο χρώμα με μπλε δέστρα που κλείνει με μαγνητάκι, ώστε να μένει κλειστή ακόμα και σε περίπτωση πτώσης. Έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για το Nokia Lumia 930 και παρέχει μέγιστη προστασία, χαρίζοντας και μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο τηλέφωνό σας.

Την ίδια στιγμή που το κινητό βρίσκεται στη θήκη του, εσείς μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα ακουστικά ή να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Nokia Lumia 930. Με δύο επιπλέον θήκες για πιστωτικές κάρτες και εσωτερική για χαρτονομίσματα. Προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα. Εφαρμόζει άψογα στη συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Με ειδική εγκοπή στην κάμερα.  Χρώμα: Πράσινο – Μπλε.